10 MEI 2018 - FINALE KSK MALDEGEM - 18u30
U17 haalt Jeugdcup finale,
in seizoen om van te dromen!
 

De triple wenkt! 

Op woensdag 26 april haalden onze U17 de finale van de Jeugdcup door de winnende nationaal finalist van vorig jaar, het sterke Sint-Denijs uit te schakelen, na twee onvergetelijke confrontaties, de week ervoor werd het 5-5 in Sint-Denijs, na een knotsgekke wedstrijd die echt alles had wat een wedstrijd moet hebben, was de opdracht duidelijk winnen of gelijkspelen tot 4-4 betekende kwalificatie. 

In de confrontatie thuis toonden onze jongens, hoe mentaal sterk ze waren door uit een kansloze positie, (0-2 tot de laatste 20 minuten) om te buigen in een verdiend 2-2 gelijkspel. 

Het was een super zenuwslopende wedstrijd met het eindsignaal als prachtige apotheose. 

Dit seizoen haalden we ook de kampioenstitel voor nieuwjaar binnen met een 36 op 42 (niveau 2/3) en ook na nieuwjaar haalden we de titel binnen met 33 op 33 in niveau 3, met nog 1 match te spelen (op Volkegem), gaan we ook proberen ons fantastische seizoen af te sluiten als ongeslagen. 

De triple (2x kampioen en eventueel Jeugdcup)alles winnen dus in 1 seizoen behoort dus tot de mogelijkheden. 
Na een mooi parcours waarbij we ook het sterke Vinkt en de verliezend finalist van vorig seizoen De Pinte uitschakelden, mogen we spreken van een verdiende plaats in de finale te Maldegem op 10 mei, 18u30 plaatselijke tijd, tegen Kleit Maldegem! Supporters op post. 

We zullen een bus inleggen om dit onvergetelijke moment te beleven samen met de vele supporters, inschrijvingen zullen bij Peter Puelinckx, Tom Heyse en mezelf kunnen gebeuren vanaf volgende week woensdag. Kom ons massaal steunen in Maldegem, We Are VEECEE! 
Tot dan! Trainer Bart

FINALE: KSK Maldegem