U17 haalt ook de Nationale Finale na 12 op 12!!!
Gaan we voor de magische “Manita”?
Na een prachtige voetbal voormiddag op de terreinen van Sint-Niklaas haalden onze U17 ook de nationale finale op Waasland Beveren, dit op 21 mei, door alle 4 hun wedstrijden overtuigend te winnen. 
We begonnen overtuigend met een 2-0 winst tegen Ezaart (Antwerpen), 1-0 Uccle (Vlaams Brabant), 1-0 Zonhoven (Limburg)en tot slot ook de laatste match tegen onze tegenstander in de finale 3-1 Zedelgem (West Vlaanderen).

Zo trekken we dus op Pinkstermaandag, voor de apotheose van mijn 8 jaar trainerschap bij VCNE van mijn ploegje, na dus 2 competitietitels dit seizoen, ook nog het provinciaal en interprovinciaal kampioenschap kunnen we nu ook nog eens de nationale titel halen, een “manita” dus.
De 5 prijzen die je kan pakken als club op gewestelijk niveau, het is een mogelijkheid en waarschijnlijk een unicum om dit als jeugdspeler, bestuur, staf en supporters mee te maken.
Een onvergetelijk seizoen voor iedereen.

Het is het ook voor mij persoonlijk mijn laatste match als trainer van deze topploeg, mijn afscheid van mijn toppers en van de mooie club die Nazareth Eke is.
Supporters op post, inschrijven voor de bus kan bij Tom Heyse of Peter. We vertrekken rond 15u45-16u in Nazareth, wedstrijd is om 18u30 in Beveren.

Kom ons massaal aanmoedigen, zodat we er op de terreinen van Waasland Beveren een fantastisch feestje kunnen van maken met zijn allen.
Let’s do this!

Tot maandag 21 mei! We are Veecee! Wedstrijd U17 Nazareth-Eke - Exc. Zedelgem: 18u30.

Vooraf is er nog de U17 RSC Anderlecht tegen KFC Mandel United om 17u00.

Adres: Lindenlaan 23, 9120 Beveren.


______________________________________________________________________________
10 MEI 2018 - FINALE KSK MALDEGEM - 18u30
U17 haalt Jeugdcup finale, 
in seizoen om van te dromen!

De triple wenkt! 

Op woensdag 26 april haalden onze U17 de finale van de Jeugdcup door de winnende nationaal finalist van vorig jaar, het sterke Sint-Denijs uit te schakelen, na twee onvergetelijke confrontaties, de week ervoor werd het 5-5 in Sint-Denijs, na een knotsgekke wedstrijd die echt alles had wat een wedstrijd moet hebben, was de opdracht duidelijk winnen of gelijkspelen tot 4-4 betekende kwalificatie. 

In de confrontatie thuis toonden onze jongens, hoe mentaal sterk ze waren door uit een kansloze positie, (0-2 tot de laatste 20 minuten) om te buigen in een verdiend 2-2 gelijkspel. 

Het was een super zenuwslopende wedstrijd met het eindsignaal als prachtige apotheose. 

Dit seizoen haalden we ook de kampioenstitel voor nieuwjaar binnen met een 36 op 42 (niveau 2/3) en ook na nieuwjaar haalden we de titel binnen met 33 op 33 in niveau 3, met nog 1 match te spelen (op Volkegem), gaan we ook proberen ons fantastische seizoen af te sluiten als ongeslagen. 

De triple (2x kampioen en eventueel Jeugdcup)alles winnen dus in 1 seizoen behoort dus tot de mogelijkheden. 

Na een mooi parcours waarbij we ook het sterke Vinkt en de verliezend finalist van vorig seizoen De Pinte uitschakelden, mogen we spreken van een verdiende plaats in de finale te Maldegem op 10 mei, 18u30 plaatselijke tijd, tegen Kleit Maldegem! Supporters op post. 

We zullen een bus inleggen om dit onvergetelijke moment te beleven samen met de vele supporters, inschrijvingen zullen bij Peter Puelinckx, Tom Heyse en mezelf kunnen gebeuren vanaf volgende week woensdag. Kom ons massaal steunen in Maldegem, We Are VEECEE! 
Tot dan! Trainer Bart

FINALE: KSK Maldegem