03.03.18 - 3de C: Nazareth-Eke | 4-0 | Michelbeke

Geplaatst 4 mrt. 2018 10:43 door Voetbalclub Nazareth-Eke   [ 4 mrt. 2018 10:43 bijgewerkt ]

VIER OP EEN RIJ

We krijgen bezoek van Michelbeke. De rood-witten staan op de voorlaatste plaats. Thuis kregen ze van ons zeven doelpunten om de oren. Zo ver zouden ze het niet opnieuw laten komen.

We namen van in de start een lichte bovenhand. Veel gevaar kwam er echter niet uit voort. Michelbeke deed er alles aan om het tempo uit de wedstrijd te halen. Alles ging traag, er werd tijd gewonnen, ze plooiden massaal terug, zaten niet echt op de bal. De onzen lieten zich toch wel een beetje in slaap wiegen. Michelbeke was duidelijk niet gekomen om te winnen.

Het duurde dan ook dik twintig minuten voor ik de eerste keer iets diende te noteren. Gelani kon wat meters pakken, stak de bal door tot Mathias N. Zijn loeier ging echter naast. Een tweede poging van Mathias, een paar minuten later was wel goed gericht, maar nu niet hard genoeg. Michelbeke lanceerde slechts één keer een raket. Ook die ging naast het doel.

Kort voor rust mocht Brent op links een corner trappen. De bezoekend doelman ving de bal wel op maar liet de bal dan uit zijn handen rollen. Een beetje sneu voor hem maar kan gebeuren. Het stond toch 1-0.

Amper acht minuten ver in de tweede helft komt Florian opzetten op links. Hij komt tot een metertje voor de zestien. Hij knalt dan de bal heerlijk in de verste winkelhaak. Wondermooi doelpunt en 2-0.

Michelbeke probeert nu toch om eentje tegen te scoren. Hierdoor krijgen de onzen iets meer ruimte.  Zo konden we via Naïm doorstromen naar voor. Hij kan scherp voorzetten tot bij Geliani en bingo. We staan 3-0.

Twee minuten later trekt Nicolas ten aanval. Hij bedient Naim die de bal doorstuurt naar Mathias N. En hopla, de 4-0 licht op.

Michelbeke vond het toen welletjes en sloot opnieuw de gelederen. De onzen controleerden het spel en hielden  zo de nul op het bord.

De eerste helft was zus en zo maar na de koffiepauze zagen we beter VCNE. Prima gedaan jongens.

Door het verlies van Zingem staan we plots op het podium te blinken. We scoorden vier op een rij. We wonnen ook voor de vierde keer op rij.

Doe zo verder.

Hans