Clubinfo - Inschrijvingen

Clubnaam:

V.C. Nazareth-Eke

Stamnummer: 4281

Clubkleuren: blauw-blauw-blauw

Voetbalterreinen:

Gemeentelijk sportcomplex Nazareth

Drapstraat 88 - 9810 NAZARETH

Kantine: 09 385 67 22

Rekn.: BE15 1030 1997 8230

BTW BE 0448.456.734

Secretariaat:

Door de coronamaatregelen alleen bereikbaar via mail of tel.:

Jacque Deman - 0477 60 53 30 - jacquedeman@proximus.be

Inschrijvingen 2020-2021

NIEUWE LEDEN die niet bij V.C. Nazareth-Eke zijn aangesloten kunnen onderstaande inlichtingenformulier invullen. Leden die vorig seizoen bij V.C. Nazareth-Eke reeds aangesloten zijn hoeven niks te doen.

  1. De voetbalbond verplicht vanaf 12 jaar een (KIDS)ID-kaart. Gelieve van ID-kaart voorzijde inscannen of foto (groot formaat) en doorsturen naar het secretariaat: jacquedeman@proximus.be .

  2. Handtekening gebeurd door middel van een toegestuurde sms-code van Voetbal Vlaanderen naar nieuw lid (+18) of wettige vertegenwoordiger. De secretaris neemt eventueel contact op._____

Vanaf de leeftijd van 4,5 jaar kan je vrij inschrijven. Eerste drie trainingen zijn gratis. Vanaf 12 jaar zal eerst in samenspraak met de jeugdcoördinator een testtraining worden afgelegd. Spelers van eerste ploegen worden binnen de raad van bestuur geselecteerd.

Lidgelden 2020-2021

(lidgelden blijven ongewijzigd t.o.v. 2019-2020)

- U6 : € 200 (één training per week)

- U7 tot U17 : € 275

- 3de reserven : € 250 (één training per week)

- Vrouwen : € 275

- Beloften : € 300

- Eerste ploegen : € 300

Rekeningnummer voor betaling

BE15 1030 1997 8230

vzw Voetbalclub Nazareth-Eke

Drapstraat 88, 9810 Nazareth

Vermelding: naam, voornaam van speler en ploeg

(Hebt u vragen m.b.t. betaling neem gerust contact op)

In het lidgeld bestaat uit:

  • dagelijks onderhoud van infrastructuur & kosten nutsvoorzieningen (kleedkamers, verlichting, terreinen, ...)

  • het gebruik en aankoop van materiaal (kledij, ballen, doelen, ...)

  • wekelijks (aug-mei) begeleiding door gediplomeerde en ervaren trainers tijdens trainingen en wedstrijden, bondstaksen, lidmaatschap, administratiekosten, verzekering Voetbal Vlaanderen

  • bal + drinkbus (jeugd)

  • drankbonnetje na elke wedstrijd (jeugd, beloften en vrouwen)

  • pannenkoekenfestijn (jeugd)

  • de Sint

Het is een vaststaand feit dat het lidgeld niet alle kosten dekt die wij als club maken op een voetbalseizoen. Denk daarbij ook aan de kosten voor scheidsrechters, infrastructuur, (gediplomeerde) trainers, electriciteit, water, verwarming, onderhoud van terreinen, en zo meer.

Leden van V.C. Nazareth-Eke die zich opnieuw inschrijven dienen vóór 31 juli hun lidgeld te vereffenen.

Bij betaling kan de inschrijving, administratief m.b.t. verzekering en Voetbalbond uitgevoerd worden. Bij niet-betaling zal vanaf 30 september een speler NIET worden opgesteld in zijn ploeg en een extra administratieve kost van 25 euro gevraagd worden.

Spelers worden ingeschreven volgens leeftijd in de daartoe horende groep. Uitzonderingen hierop moeten door het Bestuur goedgekeurd worden. Elk nieuwe speler heeft recht op drie gratis oefentrainingen, alvorens te beslissen over eventuele inschrijving. Zolang de club geen goedkeuring van de voetbalbond heeft ontvangen m.b.t. de inschrijving van de speler, mag deze niet opgesteld worden voor een wedstrijd.

Aansluitingen in coronatijden januari tot april 2021

Spelers die vanaf januari tot april aansluiten betalen slechts 70 euro (bondstaksen en verzekeringen) maar krijgen geen drinkbeker, bal, broekje en kousen.

Wij aanvaarden ook vrijetijdscheques van de gemeente Nazareth.

V.C. Nazareth-Eke probeert het maximale aan te doen om u de kans te geven een gedeeltelijke terugbetaling bij de mutualiteit aan te vragen van een gedeelte van het inschrijvingsgeld bij onze sportclub. Je kan dit afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus.

Het gemeentebestuur kent een toelage toe aan kinderen en jongeren die zich voor het eerst bij een erkende jongerenvereniging of een vereniging met erkende jongerenwerking inschrijven, tot het jaar waarin ze 16 jaar worden.