Clubinfo - Inschrijvingen

Inschrijvingen seizoen 2021-2022

NIEUWE LEDEN die NIET bij V.C. Nazareth-Eke zijn aangesloten gelieve onderstaande formulier invullen. De secretaris/GC neemt terug contact op. Leden die vorig seizoen bij V.C. Nazareth-Eke reeds aangesloten waren hoeven verder niks te doen.

  1. De voetbalbond verplicht vanaf 12 jaar een (KIDS)ID-kaart. Gelieve van ID-kaart voorzijde inscannen of foto (groot formaat) en doorsturen naar het secretariaat: jacquedeman@proximus.be

  2. Handtekening gebeurd door middel van een toegestuurde sms-code vanuit Voetbal Vlaanderen naar nieuw lid (+18) of wettige vertegenwoordiger.


_____

Vanaf de leeftijd van 4,5 jaar kan je vrij inschrijven. Eerste drie trainingen zijn gratis. Vanaf 12 jaar zal eerst in samenspraak met de jeugdcoördinator/trainer een testtraining worden afgelegd. Spelers van eerste ploegen worden binnen de raad van bestuur geselecteerd.

Lidgelden 2021-2022


- U6 : 200 euro

- U7 tot U17 : 275 euro

- 3de reserven : 250 euro

- Vrouwen : 275 euro

- Beloften : 300 euro

- Eerste ploegen : 300 euro

(De kortingen voor de Coronaffecten op het vorig seizoen 2020-2021 van leden V.C. Nazareth-Eke worden individueel berekend en toegepast).

Aankoop bal+drinkfles is verplicht: 15 euro. Aan te kopen bij de jeugdwerking.

Rekeningnummer voor betaling

BE15 1030 1997 8230

vzw Voetbalclub Nazareth-Eke

Drapstraat 88, 9810 Nazareth

Vermelding: naam, voornaam en ploeg

(Hebt u vragen m.b.t. betaling neem gerust contact op).

Lidgeld bestaat uit:

  • dagelijks onderhoud van infrastructuur & kosten nutsvoorzieningen (kleedkamers, verlichting, terreinen, ...)

  • het gebruik en aankoop van materiaal (kledij, ballen, doelen, ...)

  • wekelijks (aug-mei) begeleiding door gediplomeerde en ervaren trainers tijdens trainingen en wedstrijden, bondstaksen, lidmaatschap, administratiekosten, verzekering Voetbal Vlaanderen

  • kledijpakket (t.w.v. 30 - 50 euro)

  • drankbonnetje na elke wedstrijd (jeugd, beloften en dames)

  • pannenkoekenfestijn (jeugd)

  • de Sint

Het is een vaststaand feit dat het lidgeld niet alle kosten dekt die wij als club maken op een voetbalseizoen. Denk daarbij ook aan de kosten voor scheidsrechters, infrastructuur, (gediplomeerde) trainers, electriciteit, water, verwarming, onderhoud van terreinen, en zo meer.

Leden van V.C. Nazareth-Eke die zich opnieuw inschrijven dienen vóór 31 juli hun lidgeld te vereffenen.

Bij betaling kan de inschrijving, administratief m.b.t. verzekering en Voetbalbond uitgevoerd worden. Bij niet-betaling zal vanaf 30 september een speler NIET worden opgesteld in zijn ploeg en een extra administratieve kost van 25 euro gevraagd worden.

Spelers worden ingeschreven volgens leeftijd in de daartoe horende groep. Uitzonderingen hierop moeten door het Bestuur goedgekeurd worden. Elk nieuwe speler heeft recht op drie gratis oefentrainingen, alvorens te beslissen over een eventuele aansluiting. Zolang de club geen goedkeuring van de voetbalbond heeft ontvangen m.b.t. de inschrijving van de speler, mag deze niet opgesteld worden voor een wedstrijd.

Aansluitingen vanaf 1 januari

Spelers die vanaf januari tot april aansluiten krijgen een vermindering op het lidgeld.

Clubnaam:

V.C. Nazareth-Eke

Stamnummer: 4281

Clubkleuren: blauw-blauw-blauw

Voetbalterreinen:

Gemeentelijk sportcomplex Nazareth

Drapstraat 88 - 9810 NAZARETH

Kantine: 09 385 67 22

Rekn.: BE15 1030 1997 8230

BTW BE 0448.456.734

Secretariaat:

Jacque Deman - 0477 60 53 30 - jacquedeman@proximus.be

​Vrijwilligers

De voorbije Corona-maanden hebben pijnlijk geillustreerd hoe het gebrek aan sociaal contact heeft geleid tot de verdere vereenzaming van mensen.

Ben je in de week overdag of ‘s avonds , of in het week-end enkele uurtjes vrij, aarzel niet ons te komen helpen met de begeleiding van onze 300 spelers en speelsters tijdens trainingen en wedstrijden, het onderhoud van onze terreinen, de uitbating van onze kantine en de organisatie van onze feesten. Maak kennis met een team van enthousiaste medewerkers die U met open armen zullen ontvangen. Niet zozeer de liefde voor voetbal is een noodzaak, maar veeleer de warmte die jezelf uitstraalt naar en ontvangt van wekelijks honderden sportbeoefenaars en sympathisanten.

Je beslist zelf hoeveel tijd en energie je hierin steekt. De explosie van sociale contacten is je mooiste beloning.

Aarzel dan niet om dit aan het bestuur te laten weten via mail of telefoon!

Wij aanvaarden ook vrijetijdscheques van de gemeente Nazareth.

V.C. Nazareth-Eke probeert het maximale aan te doen om u de kans te geven een gedeeltelijke terugbetaling bij de mutualiteit aan te vragen van een gedeelte van het inschrijvingsgeld bij onze sportclub. Je kan dit afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus.

Het gemeentebestuur kent een toelage toe aan kinderen en jongeren die zich voor het eerst bij een erkende jongerenvereniging of een vereniging met erkende jongerenwerking inschrijven, tot het jaar waarin ze 16 jaar worden.