GDPR

V.C. Nazareth-Eke respecteert jouw privacy. In onze privacyverklaring GDPR (General Data Protection Regulation) willen wij je op een heldere, transparante, eenvoudige maar correcte manier informeren wanneer, waarom en hoe V.C. Nazareth-Eke persoonsgegevens verzamelt, gebruikt, deelt en beschermt.
Deze privacyverklaring is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens waar V.C. Nazareth-Eke verantwoordelijke voor de verwerking is. Voor de verwerkingen waar V.C. Nazareth-Eke enkel verwerker is ten behoeve van de KBVB of Voetbal Vlaanderen, verwijzen wij graag naar de privacyverklaring van KBVB en Voetbal Vlaanderen, te raadplegen op de respectievelijke websites.

Voetbal Vlaanderen, Vlaamse Vleugel van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), respecteert jouw privacy. In onze Privacyverklaring willen wij je op een heldere, transparante, eenvoudige maar correcte manier informeren wanneer, waarom en we jouw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen.
Dit van personen die ons persoonsgegevens verstrekken via onze website en onze toepassingen of bij registratie als aangeslotene van Voetbal Vlaanderen en/of de KBVB.