Beslissingen van de crisiscel corona van de KBVB

Op 27 maart werd beslist dat onze competities in het jeugd- en amateurvoetbal worden stopgezet. Ontdek hier alle updates rond de impact van het coronavirus op het Belgisch voetbal.

De crisiscel corona van de KBVB, waarin alle entiteiten van ons Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en Pro League) kwam op 27 maart virtueel samen om het verdere verloop van de competities te bespreken.

De crisiscel nam in het belang van de volksgezondheid de moeilijke, maar stilaan onvermijdelijke beslissing om alle jeugd- en amateurcompetities, die sinds midden maart stilliggen, definitief stop te zetten.

De stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement. Dat geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal. Over het profvoetbal is er nog geen beslissing.

- Feestelijke activiteiten V.C. Nazareth-Eke uitgesteld

Met de gratis BBF-app raadpleeg je uitslagen, klassementen en praktische clubinfo op je smartphone of tablet. Zo volg je jouw favoriete ploegen op de voet. Waar en wanneer je dat maar wil.
Leden moeten degelijk eerst registreren en linken aan de club V.C. Nazareth-Eke.

Jeugd- en keepertrainers

  • Wij zijn op zoek naar jeugd- en keepertrainers. Een diploma is een plus maar geen vereiste. Wij zorgen voor de nodige omkadering en ondersteuning.
  • Peter Puelinckx - 0476 46 06 12 - peter.puelinckx@proximus.com

​Vrijwilligers

Onze voetbalclub draait in belangrijke mate op de additionele en vrijwillige inzet van vele trainers en bereidwillige medewerkers. Wil je zelf ook een handje toesteken door bijvoorbeeld eens in de kantine te helpen, te helpen tijdens onze evenementen of bij de werken aan de infrastructuur, aarzel dan niet om dit aan het bestuur te laten weten via mail of telefoon!

All info i.v.m. een sportongeval.

  • Hou je van voetbal?
  • Hou je ervan om beslissingen te nemen?
  • Beschik je over tal van leiderskwaliteiten?
  • En zoek je engagement in een functie met verantwoordelijkheden?
  • Aarzel dan niet langer!
  • Word scheidsrechter, want zonder scheidsrechters, geen voetbal!

  • Deze informatiebrochure geeft je meer uitleg m.b.t. verschillende afspraken binnen de club, inschrijving, enkele tips over verzorging en de jaarlijkse activiteiten binnen de club. Het doel is om als één club naar buiten te komen met dezelfde informatie en afspraken.