UPDATE COVID-19

VOETBALCLUBS MOGEN WEER TRAININGEN ORGANISEREN IN OPEN LUCHT

Vanaf maandag 18 mei mogen voetbalclubs de trainingen hervatten, mits een aantal voetbalspecifieke voorwaarden.

De Veiligheidsraad sprak zich op woensdag 13 mei 2020 uit over fase twee van haar afbouwplan. Zo krijgen onze voetbalclubs groen licht om vanaf maandag 18 mei terug outdoor trainingen te organiseren, mits volgende voorwaarden worden nageleefd

De vrouwenploegen van V.C. Nazareth-Eke.

Vrouwen promoveren naar TWEEDE PROVINCIALE

We schrijven 2016, de Rode Duivels stijgen naar ongekend hoogte op de FIFA world-ranking en 12 enthousiaste vrouwen laten weten dat ook zij het spelletje wel eens willen uitproberen.

Als het aanslaat kunnen we misschien club proberen een volwaardig vrouwenelftal in competitie te laten starten. En of het aansloeg!


In het seizoen 2017-2018 konden we dankzij 40 enthousiaste vrouwen 2 teams in competitie brengen. Nu 3 jaar verder maken we een nieuwe sprong.
Het seizoen 2020-2021 starten we met een team in 2de provinciale, geven we aanstormend talent kans te rijpen in 3de provinciale en kijken 12 jeugdspeelsters uit naar de dag dat ook zij tussen de "groten" hun kunsten mogen tonen.
Een goede ondersteuning van trainers, staf en bestuur gekoppeld aan massa 's motivatie en enthousiasme van de speelsters zijn de sleutels tot dit succes.
Succes wat ook buiten de club opgemerkt wordt. Tine Van Den Abeele, Jana Van Den Abeele en Lieselotte Desmet worden vermeld in de top 20 ranking van player of the year provincie Oost-Vlaanderen - 3de provinciale.
Proficiat aan al onze vrouwen!
David De K.

NIEUWE SPELERS die vorig seizoen NIET bij V.C. Nazareth-Eke waren aangesloten kunnen digitaal inschrijven met bovenstaande link. Of meer info zie CLUBINFO.


Met de gratis BBF-app raadpleeg je uitslagen, klassementen en praktische clubinfo op je smartphone of tablet. Zo volg je jouw favoriete ploegen op de voet. Waar en wanneer je dat maar wil.
Leden moeten degelijk eerst registreren en linken aan de club V.C. Nazareth-Eke.

Jeugd- en keepertrainers

 • Wij zijn op zoek naar jeugd- en keepertrainers. Een diploma is een plus maar geen vereiste. Wij zorgen voor de nodige omkadering en ondersteuning.
 • Peter Puelinckx - 0476 46 06 12 - peter.puelinckx@proximus.com

​Vrijwilligers

 • Onze voetbalclub draait in belangrijke mate op de additionele en vrijwillige inzet van vele trainers en bereidwillige medewerkers. Wil je zelf ook een handje toesteken door bijvoorbeeld eens in de kantine te helpen, tijdens onze evenementen of bij de werken aan de infrastructuur, aarzel dan niet om dit aan het bestuur te laten weten via mail of telefoon!

 • All info i.v.m. een sportongeval.

 • Deze informatiebrochure geeft je meer uitleg m.b.t. verschillende afspraken binnen de club, inschrijving, enkele tips over verzorging en de jaarlijkse activiteiten binnen de club. Het doel is om als één club naar buiten te komen met dezelfde informatie en afspraken.

 • Hou je van voetbal?
 • Hou je ervan om beslissingen te nemen?
 • Beschik je over tal van leiderskwaliteiten?
 • En zoek je engagement in een functie met verantwoordelijkheden?
 • Aarzel dan niet langer!
 • Word scheidsrechter, want zonder scheidsrechters, geen voetbal!