Jeugd

trainingen aug 2021

Op dinsdag is er voor de leeftijdsgroepen U8 tot U13 de mogelijkheid om een extra techniektraining te volgen. M.b.v. het KVK Evolution Center zetten we in op opleiding van spelers via KVK Techniekschool. De startdag gaat door op dinsdag 7 september.
Inschrijven kan via onderstaande link:

http://kvkevolutioncenter.elftalmanager.be/


Voetbalstages

Van maandag 5 juli t.e.m. vrijdag 9 juli 2021.

Van maandag 23 augustus t.e.m. vrijdag 27 augustus 2021.

Van dinsdag 2 november tot vrijdag 5 november 2021:

Peter Puelinckx: 0476 46 06 12 - peter.puelinckx@proximus.com

Ken Duchatelet: 0485 89 75 04 - ken_duchatelet_@hotmail.comNIEUWE LEDEN die NIET bij V.C. Nazareth-Eke zijn aangesloten gelieve formulier in te vullen. De secretaris/GC neemt terug contact op. Leden die vorig seizoen bij V.C. Nazareth-Eke reeds aangesloten waren hoeven verder niks te doen.

Deze informatiebrochure geeft je meer uitleg m.b.t. verschillende afspraken binnen de club, inschrijving, enkele tips over verzorging en de jaarlijkse activiteiten binnen de club.

Vanuit een kwaliteitsvolle jeugdopleiding jonge voetballers opleiden die klaar zijn voor doorstroming naar het eigen eerste elftal.


Onze voetbalclub draait in belangrijke mate op de additionele en vrijwillige inzet van vele trainers en bereidwillige medewerkers. Meer info op deze pagina.

Met deze verklaring gaan we de verbintenis aan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport.

Deze informatiebrochure geeft je meer uitleg m.b.t. verschillende afspraken binnen de club, inschrijving, enkele tips over verzorging en de jaarlijkse activiteiten binnen de club. Het doel is om als één club naar buiten te komen met dezelfde informatie en afspraken.

V.C. Nazareth-Eke probeert het maximale aan te doen om u de kans te geven een gedeeltelijke terugbetaling bij de mutualiteit aan te vragen van een gedeelte van het inschrijvingsgeld bij onze sportclub. Je kan dit afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus. Met bovenstaande link kan je een formulier van uw mutualiteit downloaden.

Het gemeentebestuur kent een toelage toe aan kinderen en jongeren die zich voor het eerst bij een erkende jongerenvereniging of een vereniging met erkende jongerenwerking inschrijven, tot het jaar waarin ze 16 jaar worden. Je kan het ATTEST afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus.