Jeugd

Update trainingen ivm Covid-19

Voetbalstages

In de paasvakantie, zomervakantie en het najaar zijn er sportstages voorzien.

Van maandag 12 t.e.m. vrijdag 16 april 2021.

Van maandag 5 juli t.e.m. vrijdag 9 juli.

Van maandag 23 augustus t.e.m. vrijdag 27 augustus 2021.

Herfstvakantie

Van dinsdag 2 november tot vrijdag 5 november 2021.

Alle info i.v.m. deze stages:

Peter Puelinckx: 0476 46 06 12 - peter.puelinckx@proximus.com

Ken Duchatelet: 0485 89 75 04 - ken_duchatelet_@hotmail.com


NIEUWE LEDEN die niet bij V.C. Nazareth-Eke zijn aangesloten kunnen het inlichtingenformulier invullen.


Overzicht van de belangrijkste info die verstrekt geworden zijn op de infoavonden.

Deze informatiebrochure geeft je meer uitleg m.b.t. verschillende afspraken binnen de club, inschrijving, enkele tips over verzorging en de jaarlijkse activiteiten binnen de club.

Vanuit een kwaliteitsvolle jeugdopleiding jonge voetballers opleiden die klaar zijn voor doorstroming naar het eigen eerste elftal.

Met de gratis nieuwe RBFA-app raadpleeg je uitslagen, klassementen en praktische clubinfo op je smartphone of tablet. Zo volg je jouw favoriete ploegen op de voet. Waar en wanneer je dat maar wil.

Vrijwilligers

Onze voetbalclub draait in belangrijke mate op de additionele en vrijwillige inzet van vele trainers en bereidwillige medewerkers. Wil je zelf ook een handje toesteken door bijvoorbeeld eens in de kantine te helpen, te helpen tijdens onze evenementen of bij de werken aan de infrastructuur, aarzel dan niet om dit aan het bestuur te laten weten via mail of telefoon.

Met deze verklaring gaan we de verbintenis aan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport.

Deze informatiebrochure geeft je meer uitleg m.b.t. verschillende afspraken binnen de club, inschrijving, enkele tips over verzorging en de jaarlijkse activiteiten binnen de club. Het doel is om als één club naar buiten te komen met dezelfde informatie en afspraken.

V.C. Nazareth-Eke probeert het maximale aan te doen om u de kans te geven een gedeeltelijke terugbetaling bij de mutualiteit aan te vragen van een gedeelte van het inschrijvingsgeld bij onze sportclub. Je kan dit afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus. Met bovenstaande link kan je een formulier van uw mutualiteit downloaden.

Het gemeentebestuur kent een toelage toe aan kinderen en jongeren die zich voor het eerst bij een erkende jongerenvereniging of een vereniging met erkende jongerenwerking inschrijven, tot het jaar waarin ze 16 jaar worden. Je kan het ATTEST afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus.