Jeugd

NIEUWE LEDEN die niet bij V.C. Nazareth-Eke zijn aangesloten kunnen een inlichtingenformulier invullen.

  • Overzicht trainingsdagen jeugdploegen.

Met de gratis BBF-app raadpleeg je uitslagen, klassementen en praktische clubinfo op je smartphone of tablet. Zo volg je jouw favoriete ploegen op de voet. Waar en wanneer je dat maar wil.
Leden moeten degelijk eerst registreren en linken aan de club V.C. Nazareth-Eke.

  • Vanuit een kwaliteitsvolle jeugdopleiding jonge voetballers opleiden die klaar zijn voor doorstroming naar het eigen eerste elftal.

  • Overzicht van de belangrijkste info die verstrekt geworden zijn op de infoavonden.

Vrijwilligers

  • Onze voetbalclub draait in belangrijke mate op de additionele en vrijwillige inzet van vele trainers en bereidwillige medewerkers. Wil je zelf ook een handje toesteken door bijvoorbeeld eens in de kantine te helpen, te helpen tijdens onze evenementen of bij de werken aan de infrastructuur, aarzel dan niet om dit aan het bestuur te laten weten via mail of telefoon!

  • Met deze verklaring gaan we de verbintenis aan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport.

Infobrochure 2020-2021

  • Volgt binnenkort online. Deze informatiebrochure geeft je meer uitleg m.b.t. verschillende afspraken binnen de club, inschrijving, enkele tips over verzorging en de jaarlijkse activiteiten binnen de club. Het doel is om als één club naar buiten te komen met dezelfde informatie en afspraken.

  • V.C. Nazareth-Eke probeert het maximale aan te doen om u de kans te geven een gedeeltelijke terugbetaling bij de mutualiteit aan te vragen van een gedeelte van het inschrijvingsgeld bij onze sportclub. Je kan dit afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus. Met bovenstaande link kan je een formulier van uw mutualiteit downloaden.

  • Het gemeentebestuur kent een toelage toe aan kinderen en jongeren die zich voor het eerst bij een erkende jongerenvereniging of een vereniging met erkende jongerenwerking inschrijven, tot het jaar waarin ze 16 jaar worden. Je kan het ATTEST afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus.