Jeugd

Klik op foto voor reeksindeling en kalender
Leden moeten degelijk eerst registreren en linken aan de club V.C. Nazareth-Eke.

In de herfstvakantie van 28/10 tot 31/10 gaat terug ons driedaagse voetbalkamp door. Download hier.

Meer info:

  • Info voorbereidingen alle jeugdploegen

  • Missie en visie
  • Afspraken

Vrijwilligers

Onze voetbalclub draait in belangrijke mate op de additionele en vrijwillige inzet van vele trainers en bereidwillige medewerkers. Wil je zelf ook een handje toesteken door bijvoorbeeld eens in de kantine te helpen, te helpen tijdens onze evenementen of bij de werken aan de infrastructuur, aarzel dan niet om dit aan het bestuur te laten weten via mail of telefoon!

Met de gratis BBF-app raadpleeg je uitslagen, klassementen en praktische clubinfo op je smartphone of tablet. Zo volg je jouw favoriete ploegen op de voet. Waar en wanneer je dat maar wil.

  • Met deze verklaring gaan we de verbintenis aan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport.

  • V.C. Nazareth-Eke probeert het maximale aan te doen om u de kans te geven een gedeeltelijke terugbetaling bij de mutualiteit aan te vragen van een gedeelte van het inschrijvingsgeld bij onze sportclub. Je kan dit afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus.

  • Het gemeentebestuur kent een toelage toe aan kinderen en jongeren die zich voor het eerst bij een erkende jongerenvereniging of een vereniging met erkende jongerenwerking inschrijven, tot het jaar waarin ze 16 jaar worden. Je kan dit afgeven op het secretariaat tijdens de openingsuren of deponeren in de brievenbus.
  • Het attest kan je hier downloaden.

  • Deze informatiebrochure geeft je meer uitleg m.b.t. verschillende afspraken binnen de club, inschrijving, enkele tips over verzorging en de jaarlijkse activiteiten binnen de club. Het doel is om als één club naar buiten te komen met dezelfde informatie en afspraken.

Jeugdcupuitslagen

Jeugdcup uitslagen.xlsx